SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. máj. 3.


Szerkesztő

  • esemény

Ballagás a Lukácsban - 2024. május 3.

Ismét eltelt három év, lezárult egy korszak, a középiskolai évek gondtalan időszaka. Elérkezett a ballagás, a búcsú perce. 2024. május 3-án a szakképző iskolából elballagó osztályaink számára hangzott fel az utolsó csengőszó, és már a szakmai vizsgák lázában égve, méltóképpen búcsúzhattunk el végzőseinktől.

Ballagás a Lukácsban - 2024. május 3.

Az ünnepi útravaló gondolatok, vagy a végzős tanuló búcsú beszéde felidézték az élményekkel teli középiskolás éveket, az itt eltöltött, sok-sok munkával, kihívással, örömmel és néha kisebb kudarcokkal teli időszakot, az elért szép tanulmányi és versenyeredményeket. A hagyományos műsorszámok, mint például az ünnepélyes zászlóátadás, a szalagfelkötés, vagy a végzős osztályfőnökök megszívlelendő, útravaló gondolatai színesítették ünnepségünket. Iskolánk kollégiumi nevelőiből alakult Trio Arrabonic zenekar által előadott népszerű dalok pedig megható és felejthetetlen élményekkel gazdagították mind a diákokat, mind szüleiket és oktatóikat.

Ballagás 2023.

További képek iskolánk facebook oldalán találhatók

A ballagási ünnepélyen a Lukács Közhasznú Alapítvány támogatásával négy diákunkat az iskola legrangosabb díjával, a „Jó tanuló”, a „Jó sportoló” valamint a „Kiváló kollégista” emlékplakettel jutalmaztuk, melyhez pénzjutalom, ajándék is párosult. Értékes könyv és ajándékutalványokat vehetett át közel 20 szakképző iskolai végzősünk, akik tanulmányaik alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, mint a tanulás, mint a közösségi élet, vagy a sport területén. Büszkék vagyunk arra, hogy az április végén lezajlott Szakma Sztár Versenyen alternatív járműhajtási technikus, mechatronikai technikus, CNC programozó, autógyártó és öntvénykészítő szakmákban 8 Lukácsos diák állhatott a dobogó első, második, vagy harmadik fokára. Többen pedig a versenyeredményeik alapján mentesülhetettek a szakmai vizsgák egy-egy része alól. Gratulálunk diákjaink kimagasló eredményeihez!

A ballagóknak szívből kívánunk eredményes vizsgákat, legyenek sikeresek életük során és járják végig azt az utat, melyet megálmodtak maguknak!

A „JÓ TANULÓ” cím díjazott tanulói:

TECHNIKUS

Kiss Botond Bence 2/14.M - az 5 év során nyújtott kiemelkedő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért, a Szakma Sztár Verseny országos döntőjében mechatronikai technikus szakmában elért I. helyezéséért

SZAKKÉPZŐ ISKOLA

Sági Szabolcs 4/12.F - a 4 év során nyújtott kitűnő tanulmányi eredményéért, szorgalmáért, példamutató közösségi munkájáért, a Szakma Sztár Versenyen CNC programozó szakmában elért jó eredményéért

A „JÓ SPORTOLÓ” cím díjazott tanulója:

Forgó Patrik Attila 3/11.D - a 3 éven át nyújtott jó tanulmányi eredményéért, szorgalmáért a Lukács DSE futsal szakosztályában nyújtott kiemelkedő sportteljesítményéért,

A „KIVÁLÓ KOLLÉGISTA” cím díjazott tanulója:

Káhn Patrik 2/14.M - 5 éven át a kollégiumban nyújtott kiemelkedő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért, kollégiumi és városi rendezvényeken, vetélkedőkön való aktív szerepléséért, a kollégium hírnevének öregbítéséért.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Ballagás a Lukácsban 2023

Ballagás a Lukácsban 2023

2023. május 5-én 11 osztály több mint 200 ballagó diákja számára hangzott fel az utolsó csengőszó, és e szép napsütéses tavaszi napon, már az érettségi és szakmai vizsgák lázában égve, méltóképpen búcsúzhattunk el végzőseinktől.

2023. máj. 5.


Szerkesztő

Szalagavató a Lukácsban 2023

Szalagavató a Lukácsban 2023

„Az élet szép, csak küzdeni kell érte, Boldog az, ki célját elérte. Akarni kell és minden sikerül, Akarni és bízni rendületlenül.” Tóth Árpád

2023. dec. 8.


Szerkesztő

Szalagavató - 2022

Szalagavató - 2022

„Változik a világ, s benne mi is. Velünk együtt változnak érzéseink is. Az egyetlen dolog bennünk Mindig örök marad, az emlék.” (Illyés Gyula)

2022. dec. 15.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium